Zoek

Over Mij

Mijn naam is Sanne Jans-Jonges. Ik ben sinds 1998 werkzaam in het onderwijs als leerkracht, intern begeleider en remedial teacher. Ik ben een bevlogen onderwijsprofessional en stel graag het kind/de jongere centraal. 

Kinderen vaardigheden leren en daarmee inspelen op hun krachten en talenten is mijn passie! Eén van de voorwaarden om tot leren te komen, is dat kinderen lekker in hun vel zitten. Door het geven van individuele aandacht kun je kinderen weer in hun kracht zetten. Tijdens het begeleiden kijk ik naar de specifieke onderwijsbehoeften van een leerling. Daarin neem ik interesses, kwaliteiten, talenten en andere mogelijkheden mee.

Ik volgde allerlei opleidingen: opleiding tot docent, intern begeleider, Master Sen Remedial Teacher, specialisaties op het gebied van spelling, lezen, begrijpend lezen, rekenen, coaching, het hooggevoelige kind, het hoogbegaafde kind, het ”leren leren”, executief functioneren etc. Interessante studies, maar het is nog mooier om deze kennis met anderen te kunnen delen en toe te kunnen passen in de praktijk. Daarom bied ik naast het begeleiden van leerlingen coaching, advies en begeleiding in het basisonderwijs. 

Na al die jaren staat voor mij één ding centraal: ‘’Alles begint met kijken.’’ Als docent, als intern begeleider, als coach, als remedial teacher en niet te vergeten: als ouder. Door goed te kijken naar het kind, naar jezelf en te luisteren naar de kennis van elkaar, kunnen we samen zoveel bereiken. 

Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Bekijk dan de website of stel mij een vraag!

 

Geregistreerd Remedial Teacher

Opgenomen in het LBRT kwaliteitsregister